Šlepetės:

Privatumo politika

www.inblu.lt internetinės parduotuvės privatumo politika

 

1. Bendra informacija

 

1.1. Ši politika taikoma visiems asmens duomenims, kuriuos mums pateikiate ir kuriuos surenkame ir tvarkome Jums naudojantis R.Giniočio įmonės Rimlina, juridinio asmens kodas 167213298, buveinės adresas Kalnėnų 27, LT-89144 Vilnius (toliau – Mes arba Rimlina ), priklausančia ir valdoma internetine svetaine www.inblu.lt  (toliau – inblu.lt).

1.2. Rimlina gerbia Jūsų privatumą ir saugo Jūsų asmens duomenis, kuriuos mums pateikiate arba kuriuos mes surenkame, taip, kaip nurodyta šioje privatumo politikoje. Šioje privatumo politikoje paaiškinama, kodėl mes renkame Jūsų asmens duomenis ir kaip juos naudojame.

1.3. Atkreipiame dėmesį, jog naudodamiesi www.inblu.lt svetaine ir joje teikiamomis paslaugomis, sutinkate su privatumo politikos nuostatomis. Jeigu nesutinkate laikytis www.inblu.lt privatumo politikos nuostatų, negalite toliau naudotis www.inblu.lt svetaine.

1.4. Pažymime, kad Rimlina turi teisę vienašališkai savo nuožiūra bet kuriu metu keisti Privatumo politikos nuostatas, iš anksto įspėdama www.inblu.lt naudotojus. Bet koks Privatumo politikos nuostatų pakeitimas įsigalioja nuo jo paskelbimo Internetinės parduotuvės svetainėje dienos, todėl maloniai prašome perskaityti šias Privatumo politikos nuostatas kiekvieną kartą prieš pradedant naudotis www.inblu.lt suteikiamomis galimybėmis. Jei perskaitę šias Privatumo politikos nuostatas nusprendžiate toliau naudotis Internetinės parduotuvės suteikiamomis galimybėmis, patvirtinate, kad su jomis sutinkate bei jas priimate.

 

2. Duomenų tvarkymas

2.1. Vieninteliai tikslai, kuriais Rimlina tvarko jūsų asmens duomenis, suteiktus www.inblu.lt svetainėje, yra:

Elektroninės prekybos www.inblu.lt internetinės parduotuvės svetainėje vykdymo tikslu;
Konkursų, akcijų, žaidimų organizavimo ir vykdymo tikslu;
Paslaugų teikimo tikslu;
Tiesioginės rinkodaros vykdymo tikslu;
Profesionalios aptarnavimo kokybės įvertinimo, tobulinimo ir užtikrinimo.

Rimlina jūsų asmens duomenų netvarko jokiais kitais su aukščiau nurodytais tikslais nesuderinamais tikslais.

2.2. Bendrovė pažymi, kad nerenka, neapdoroja ar neatlieka bet kokių kitų duomenų tvarkymo operacijų, susijusių su Naudotojo jautria (ypatinga) asmenine informacija, pavyzdžiui, religinėmis ar politinėmis pažiūromis, sveikata ir kt.

 

3. Duomenų pateikimas

3.1. Užsakymo ar registracijos formoje Jūs turite pateikti pilną, išsamią ir teisingą informaciją apie save. Jeigu Jūs pateikiate netikslius, melagingus ar klaidinančius duomenis, mes turime teisę anuliuoti Jūsų registraciją ar užsakymą arba apriboti Jūsų galimybes naudotis interneto parduotuve. Jūsų duomenims pasikeitus, prašome juos nedelsiant atnaujinti.

 

4. Tiesioginė rinkodara

4.1. Jūsų duomenis (el. pašto adresas) tiesioginės rinkodaros tikslu naudojame ir tvarkome Jūsų sutikimo pagrindu, kuris išreiškiamas:

4.1.1. Interneto svetainės www.inblu.lt registracijos formoje pažymint, jog sutinkate gauti naujienlaiškį, t.y. tiesioginės rinkodaros pranešimus; 

4.2. Bet kuriuo atveju, Jūs visada turėsite galimybę atsisakyti naujienų sekdami nuorodas naujienlaiškyje. Jeigu esate užsiregistravęs www.inblu.lt interneto svetainėje, savo privatumo parametrus ir sutikimą su naujienlaiškio gavimu galite valdyti prisijungęs prie savo paskyros.

4.3. Tiesioginės rinkodaros žinučių turinį sudarys pranešimai apie www.inblu.lt el. parduotuvėje prekiaujamas prekes ir specialius pasiūlymus joms.

 

5. Pasirinkimo laisvė

5.1. Jūs patys sprendžiate, kokius savo duomenis atskleisti. Nutarę neatskleisti savo duomenų, Jūs prarandate galimybę naudotis kai kuriais interneto svetainės www.inblu.lt ištekliais. Pavyzdžiui, vartotojai, nusprendę neužsisakyti nemokamų naujienlaiškių, negaus išskirtinių pasiūlymų, informacijos apie įvairias akcijas bei loterijas.

5.2. Jūs visada galite nesutikti su papildomų Jūsų asmens duomenų tvarkymu, kuris skirtas tik tiesioginės rinkodaros tikslams. Tačiau be privalomų duomenų užsakymui įgyvendinti, pabaigti pirkimo nėra galimybės, nes mes negalime tokio užsakymo išpildyti. 

5.3.  Atsisakyti, kad mes tvarkytume jūsų asmens duomenis Jūs galite  pateikdami mums savo atsisakymą raštu, elektroniniu paštu info@rimlina.lt.

 

 

6. Užklausų pateikimas

6.1. Jūsų duomenis (vardas, el. pašto adresas ir žinutės tekstas) užklausų administravimo ir atsakymų pateikimo tikslu naudojame ir tvarkome Jūsų sutikimo pagrindu, kuris išreiškiamas Jums suvedant savo asmens duomenis ir žinutę interneto svetainėje www.inblu.lt skiltyje “Susisiekite su mumis”. Jums nepateikus šių asmens duomenų negalėsime atsakyti į Jūsų užklausą.

 

7. Registracija

7.1. Jūsų duomenis (vardas, pavardė, el. pašto adresas, telefono numeris, adresas) www.inblu.lt paskyros administravimo tikslu naudojame ir tvarkome Jūsų sutikimo pagrindu, kuris išreiškiamas Jums suvedant savo asmens duomenis interneto svetainėje www.inblu.lt registruojant naują paskyrą. Jums neužpildžius privalomų registracijos laukų, sistema negalės sukurti Jūsų paskyros.

  

8. Duomenų saugojimo terminas

8.1. Visus Jūsų asmens duomenis mes tvarkome ir saugome ne ilgiau, nei reikalinga šioje politikoje nurodytais tikslais.

8.2. Jūsų registracijos duomenis mes saugome tol, kol turite galiojančią paskyrą interneto svetainėje www.inblu.lt.

8.3. Jūsų užklausų duomenis saugome tol kol yra nagrinėjamas pateiktas klausimas ir 3 metus po konsultacijos suteikimo.

 

9. Duomenų perdavimas

 

9.1. Jūsų asmens duomenis galime perduoti tvarkyti tretiesiems asmenims, teikiantiems Jūsų www.inblu.lt internetinėje parduotuvėje užsakytų prekių ar paslaugų pristatymo, suteikimo ar kitas su Jūsų užsakymo tinkamu įvykdymu susijusias paslaugas. Jūsų asmens duomenis galime perduoti tvarkyti tretiesiems asmenims, kurie padeda mums administruoti www.inblu.lt internetines parduotuves ir saugoti jose esančius duomenis, taip pat tiesioginės rinkodaros paslaugų teikėjams. Tokiais asmenimis gali būti duomenų bazių programinės įrangos tiekėjai, duomenų bazių administravimo paslaugų teikėjai, debesijos paslaugų teikėjai ir pan. Jūsų asmens duomenys taip pat gali būti pateikiami įstatymų nustatytais atvejais ir tvarka, pvz., Lietuvos Respublikoje veikiantiems teismams, antstoliams, teisėsaugos institucijoms, Valstybinei mokesčių inspekcijai ar kitiems teisėtą interesą turintiems tretiesiems asmenims.

 

10. Informacija apie nepilnamečius

 

10.1. Mes patariame tėvams ir globėjams išmokyti savo vaikus atsargiai ir atsakingai naudoti savo asmens duomenis internete. Nepilnamečiai neturėtų pateikti savo asmeninių duomenų svetainėse be savo tėvų ar globėjų sutikimo. Naudotis el. parduotuvės paslaugomis gali visi veiksnūs fiziniai asmenys, ne jaunesni kaip 18 metų amžiaus; nepilnamečiai nuo keturiolikos iki aštuoniolikos metų amžiaus tik turėdami tėvų, įtėvių arba rūpintojų sutikimą, išskyrus tuos atvejus, kai savarankiškai disponuojama savo uždarbiu ar stipendija; visų nurodytų asmenų įgalioti atstovai.

  

11. Slapukai

 

11.1. Siekiant, kad Jums www.inblu.lt internetinės parduotuvės paslaugos būtų suteiktos visa apimtimi, į jūsų kompiuterį www.inblu.lt gali įrašyti slapukų (angl. cookies). Slapukas – tai mažas duomenų rinkinys, kuris naudojamas, renkant tam tikrą informaciją apie jūsų kompiuterį. Pavyzdžiui, ar dažnai lankotės mūsų svetainėje, ką veikiate apsilankę. Duomenų rinkiniuose nėra asmeninės informacijos, bet jei teikiate tokią informaciją mums, pavyzdžiui, registruodamiesi mūsų svetainėje, tai gali būti nuoroda į informaciją, esančią duomenų rinkinyje.

11. 2. Jūs galite leisti įrašyti slapukus arba jų atsisakyti. Jeigu sutinkate, kad į Jūsų įrenginį būtų įrašyti slapukai, turite paspausti “Sutinku”. Dauguma interneto naršyklių automatiškai priima slapukus, bet galite pakeisti savo naršyklės nuostatas, jei norite nepriimti slapukų, atšaukti sutikimą arba gauti įspėjamąjį pranešimą prieš juos įrašant. Jei pasirenkate nepriimti slapukų, gali būti, kad negalėsite naudotis interaktyviomis šios ar kitos svetainės savybėmis.  

 

12. Duomenų apsauga

 

12.1. Mes duomenų tvarkymui taikome saugos ir tvarkymo reikalavimus, nustatytus Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatyme ir Europos Sąjungos Bendrajame duomenų apsaugos reglamente.

12.2. Rimlina imasi atitinkamų techninių ir organizacinių priemonių, kad užtikrintų visų tvarkomų asmens duomenų apsaugą nuo netyčinio ar neteisėto sunaikinimo arba netyčinio praradimo, pakeitimo, neįgalioto atskleidimo arba prieigos, ir nuo visų kitų neteisėtų apdorojimo formų.

12.3. Pažymime, kad nors Rimlina stengiasi įdiegti saugumo priemones, šios ar bet kokio kitos priemonės negali garantuoti visiško saugumo ir bet kuriuo metu negali apsaugoti nuo visų galimų saugumo pažeidimų.

 

13. Jūsų teisės

 

13.1. Jūs turite šias teises, susijusias su Jūsų asmens duomenimis:

13.1.1. prašyti, kad Rimlina leistų susipažinti su duomenimis ir juos ištaisytų arba ištrintų, arba apribotų duomenų tvarkymą;

13.1.2. teisę nesutikti, kad duomenys būtų tvarkomi;

13.1.3. teisę gauti savo asmens duomenis susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu (teisė į duomenų perkeliamumą);

13.1.4. teisę atšaukti sutikimą;

13.1.5. teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

13.2. Jūs galite pasinaudoti šiomis savo teisėmis kreipdamiesi į Rimlina elektroniniu paštu adresu info@inblu.lt, arba registruotu paštu adresu Kalnėnų 27, Mažeikiai LT-89144.

 

14. Galiojimas ir pakeitimai

 

14.1. Ši privatumo politika galioja nuo 2018-05-24. Jei pakeisime šią privatumo politiką, paskelbsime jos atnaujintą versiją www.inblu.lt internetinėje parduotuvėje. Privatumo politikos pakeitimai ir / ar papildymai įsigalioja nuo jų paskelbimo www.inblu.lt interneto svetainėje momento.

14.2. Jei dėl šios politikos nuostatų Jums iškiltų klausimų, maloniai prašome susisiekti su mumis šios politikos 13.2 punkte nurodytais elektroninio pašto ar registruoto pašto adresais.

 

16. Baigiamosios nuostatos

 

16.1. Šioms Privatumo nuostatoms yra taikoma Lietuvos Respublikos teisė. Visi nesutarimai dėl šių nuostatų vykdymo, yra sprendžiami derybų keliu. Nepavykus susitarti, nesutarimai yra sprendžiami Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka. Jei dėl šių privatumo nuostatų aprašymo Jums iškiltų klausimų, maloniai prašome susisiekti su mumis el. paštu info@inblu.lt.